Private house internal refurbishment

 

 

Built in 1918, the ground floor flat of the semi-detached house had only a little change since 1980. The current owner, with two kids, bought the property in summer 2011. Layout of the plan was a typical maisonette flat converted from a house into a flat in which rooms were separate and poorly connected.

The client wanted to have open plan kitchen connected to the living room with an easy access to the back garden and an additional bedroom for their kids with a cloakroom near the bedrooms at the front.

Location : New Malden, UK

Client : Private

Year : 2011

Area :

Structural engineer : LEO lhsurveying ltd

Ectrical engineer: Paul ltd

Cntractor: SIA design partnership ltd 

© Young In Architects Ltd  /  Call +44 (0)20 7620 3726  /  yoh@younginarchitects.com

  • Grey LinkedIn Icon
  • Pinterest Social Icon
  • facebook