The requirement was demolition of the existing building and to create Volvo customer centre and office on the ground floor and one bedroom flat above in the corner of the cross road, as well as vehicle service centre entrance.

 

The whole site has some unique geographical characteristics, cornered and inclining landscape. Also the boundary line of the site has irregular shape. 

 

The ground is gently slopping and getting narrow from the view of the public street towards to car park behind. We had to sort out interior layout along with structural problem of existing building.

Mixed use

New build

 

 

-

Location : Strawberry Hill, UK

Client : Private

Year : 2015

Area : 125 m2

Cntractor: ArchINNO ltd 

© Young In Architects Ltd  /  Call +44 (0)20 7620 3726  /  yoh@younginarchitects.com

  • Grey LinkedIn Icon
  • Pinterest Social Icon
  • facebook